ÅRETS LYCKADE KVÄLLSORIENTERING.

Fredag 28 september gick årets kvällsorientering av stapeln. Rekordmånga bilar (29) och deltagare samlades vid Nysäters Bygdegård för fika och information innan första bilen startade strax innan  kl 20.00.

I vackert månsken med Byälvfärjan vid Högsäter och genom fina skogsvägar spanade deltagarna efter 14 bokstäver som var fastsatta på trädstammer längs med vägkanten. Bokstäver som skulle sättas i hop till ett ord.

Väl tillbaka i Nysäter vankades kaffe, smörgås och kakor innan det blev prisutdelning till de tre första platserna. Kvällen bjöd på priser, bilprat, många skratt, lotteri, pianospelande och trevligt umgänge.

Stort tack till Nysäters Bygdegård för gott fika och fina lokaler och till föraren av Byälvfärjan för stort tålamod och säker frakt av alla fina gammelbilar över älven vid Högsäter.  Jättestort tack också till alla funktionärer och deltagare som bidrog till en lyckad kväll.

Första, andra och tredje prisvinnare tillsammans med klubbens ordförande

Första, andra och tredje prisvinnare tillsammans med klubbens ordförande

1 3 8 2 12 9 10 7 4

Klubbens ordförande tackar föraren av Byälvfärjan för trygg och trevlig överfart av alla bilarna.

Denna kvällen var bokstavlig talat både Högsäterfärjan och klubben i ”rampljuset”. Klubbens ordförande tackar föraren av färjan för trygg och trevlig överfart av alla bilarna.

Klubbens viceordförande tackar Nysäters Bygdegård för god service.

Klubbens viceordförande tackar Nysäters Bygdegård för god service.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *