Studiebesök på Båstnäs bilskrot.

Gammelbilens Vänner i Värmland besöker Båstnäs bilkyrkogård lördag den 29 april 2017

Båstnäs ligger ca 2 mil från Töcksfors vid norska gränsen. Där finns sedan slutet av 40-talet en bilkyrkogård med mängder an gamla bilar i varierande skick. Googla på Båstnäs så får du ytterligare information.

Vi träffas vid Turistgården i Töcksfors kl 10.00 för en fika och samåkning till Båstnäs. Vi får guidning av en man som tillbringat mycket tid bland skogsvraken. Fikat betalar vi själva men guiden står klubben för. Turistgården ligger vid E18 i Töcksfors på höger sida en bit från köpcentret om du kör mot Norge. På Turistgården går det även att köpa en bok om Bilkyrkogården. Vi hoppas på finväder. Väl mött! Frågor eller synpunkter ställs till Anders Käll 0533-23040 eller a_kall@hotmail.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *